My First Cover!

Hoi lezers en lezeressen!image4 (1)

De laatste weken heb ik geen blogs meer geschreven, ik ben gewoon zo druk met alles. Ik zit momenteel in mijn afstudeer jaar dus druk druk druk. Na mijn stage periode wil ik wat vaker een blog online zetten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

My First Cover!

Yes! Ik kan weer een punt van me dromenlijstje afstrepen.

Ik sta voor het eerst op een cover. Deze week ben ik te vinden op de cover van de Vriendin. Ik sta niet alleen op de cover van de Vriendin, ik sta ook nog eens met een aantal foto’s in het blad (mode reportage).

Op 12 oktober vond de fotoshoot plaats in Amsterdam. Het was zo gezellig. Ik kende Iris Pepping nog niet maar het klikte meteen. We hadden erg veel lol op de set. Het thema was gericht op de feestdagen en dat is ook te zien.  Iris en ik werden gekleed in mooie outfits met glitters en pailletjes. Het leek echt al kerst in de studio.cover

 

 


 Fashion & plussize

Iris is een fashion model en ik ben een plussize model. Erg leuk dat de Vriendin voor diversiteit heeft gekozen! Maar zeg eens eerlijk, zie jij veel verschil tussen ons? Ik vind het heel leuk en bijzonder dat ik op de cover sta, omdat het in Nederland niet vaak voorkomt dat een plussize model op een cover staat. Dit is me eerste cover maar zeker niet mijn laatste cover!

image5 (1)


 

 

Nieuwe modellenbureau’s

Sinds een paar weken heb ik een nieuwe ‘motheragency’. Dit is mijn moederbureau en regelt alles betreft modellenwerk. Mijn moederbureau is Euromodel in Amsterdam. Ik ben erg blij met mijn nieuwe agency. Ik heb niet alleen een nieuwe motheragency. Ik heb ook nieuwe bureau’s in het buitenland. Zo heb ik 2 contracten getekend. 1 bij Brigitte Models (München) en 1 bij 12 plus UK (London). Ik heb erg zin om aan het werk te gaan bij Euromodel.

image2 (1)


De Vriendin waar ik in sta is deze hele week te koop in de winkel.

Wat vinden jullie van mijn eerste cover? Laat hier onder een berichtje achter.

image3

 

 

5 Reacties

 1. Tanja 4 jaar geleden

  Mooie reportage in Vriendin! Hoop dat we in de toekomst nog veel meer werk van je kunnen bewonderen. Ben supertrots op je?

 2. evert van peperstraten 4 jaar geleden

  Super leuk ga zo door

 3. Khadija 4 jaar geleden

  Je straalt echt!!! En ik zie echt totaal geen verschil tussen jou en het andere meisje. Zou je niet hebben geschreven dat je een plus size model was zou ik het nooit geweten hebben! ?

 4. rowin bambacht 4 jaar geleden

  Wat leuk Nica! Had ’t gelezen op soso, je mag echt trots zijn op jezelf!

 5. L Sterk 4 jaar geleden

  Ik heb gelijk de vriendin gekocht ,een hele leuke en mooie reportage jullie stralen op de foto,s.
  Vooral zo doorgaan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*